Videa

Plýtvání potravinami: otázky, odpovědi a tipy proti plýtvání

23. srpen 2021
Prezentace Mgr. Radky Hanzlové ze Sociologického ústavu AV ČR, která přibližuje výsledky výzkumu zaměřeného na plýtvání potravinami

Přednáška prof. Prášila Pěstování a využití řas a sinic

17. březen 2021
Prof. Ondřej Prášil z Centra Algatech Mikrobiologického ústavu AV ČR přednášel 16. 3. 2021 pro Učenou společnost ČR. 

Pokus Newtonovské a newtonovské tekutiny

04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.

Pokus Indikátor z červeného zelí

04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.

Pokus Změna povrchového napětí

04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.

Pokus Zhasnutí svíčky oxidem uhličitým

04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.

Pokus Mýdlo z oleje a potaše

04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.

Pokus Duha

04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.

Pokus Faraonův had

04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.

Pokus Chromatografie na křídě

04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.

Hrnečku vař

04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.

Pokus Hrnečku vař!

04. březen 2021
Pokus ze série videí Chemie v kuchyni, která připravil Ústav chemických procesů Akademie věd ČR.